Kontakto

Kontakt shpk

Kompania e ndërtimit Kontakt, prej më shumë se një dekade e gjysmë, është një ndër kontribuesit kryesorë në ndërtimin e projekteve me rëndësi të lartë për komunitetin dhe biznesin në vend.

 

A  Rr Jordan Misja Al - 1057 Tiranë
T  +35542225338  C  +355684049444
 [email protected]  W  kontakt.al