Njësi shërbimi 01103

115,000 €
Njësi shërbimi me formë te rregullt dhe i përshtatshëm për disa lloje biznesesh.
Tipi:
Njësi Shërbimi
Shkalla
1
Kati:
1
Sipërfaqja:
57.4m2