Njësi shërbimi 04105

117,000 €
  • Njësi shërbimi
  • Kati 1
  • 58.4 m2

Njësi shërbimi me formë te rregullt dhe i përshtatshëm për disa lloje biznesesh

Tipi:
Njësi Shërbimi
Shkalla
4
Kati:
1
Sipërfaqja:
58.4m2